De Kilsdonkse Molen Kilsdonkse Molen

Kilsdonkseweg 4-6

5473 KK Heeswijk-Dinther

www.kilsdonksemolen.nl

Geopend: 

1apr. t/m 31 Okt woensdag tot en met zondag van 10.00uur tot 18.00

1 nov. t/m 31 maart vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00 uur.

Rondleidingen en vaartochten (boeken via de website) of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Rondleiding

U bent van harte welkom in ons bezoekerscentrum en op het terras. Hier kunt u, onder het genot van een kopje koffie of thee “met iets erbij” genieten van de prachtig gerestaureerde molens en de natuurlijke omgeving. 

Een kijkje op de begane grond van de molens is gratis, kinderen onder 12 jaar onder oudertoezicht. Vraag in het weekend bij de kassa of er een gids een rondleiding kan geven, Voor € 4,50 leid de gids u rond door beide molens en verteld u over de molens, de rijke historie en de werking van de windkoren molen en de water olieslag molen. De rondleiding eindigt in het kleine winkeltje waar onder andere molenmeel en olie te koop is. 

Wilt u met een groep buiten de openingstijden ons bezoeken dan is dat mogelijk, neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en de deuren gaan voor u open. Op elke zaterdag zijn de molenaars vanaf 10:00 uur al volop aan het werk met de beide molens. U ziet ze dan in de weer met het malen van graan en het slaan van olie. Op elke laatste zondag van de maand draaien de wieken voor de prins.